Dezinfectarea spațiilor publice în municipiul Turda

20 martie 2020
Toate piețele din oraș au fost igienizate și dezifectate.

Intervenția a presupus dezinfectarea carosabilului, trotuarelor, toaletelor publice și a tuturor standurilor de vânzare a produselor alimentare. În acest proces s-a folosit o soluție de dezinfectant pe baza de clor, iar concentrația și modul de aplicare este stabilit de Direcția de Sănătate Publică.

Ca măsuri suplimentare s-au distribuit măști producătorilor agricoli și le-au fost date indicații să își acopere produsele cu folie alimentară. De asemenea, au fost expuse afișe, în zone vizibile, pentru a informa cumpărătorii despre comportamentul pe care trebuie să îl aibă în această perioadă. 

 

18 martie 2020
S-a efectuat procesul de dezinfectie la Potaissa Hotel-Restaurant si Complex Balnear Potaissa- Centru Spa.
S-au dezinfectat toate spațiile existente: restaurant, bucatarie, terasă, recepție, holuri, camere, vestiare, dușuri, toalete, plajă piscină, sala de fitness si kinetoterapie, cabinete medicale. Unitățile au fost închise.

 

 
17 martie 2020
Am demarat o amplă acțiune de dinfecție a străzilor, a trotuarelor și a tuturor spațiilor publice din oraș.
În acest proces folosim o soluție de dezinfectant pe baza de clor, iar concentrația și modul de aplicare este stabilit de Direcția de Sănătate Publică. Vă reamintim să nu ieșiți din casă decât dacă este absolut necesar și să respectați cu strictețe măsurile de igienă!
 

Bazinul de Înot Didactic Turda a fost complet dezinfectat!

S-au dezinfectat absolut toate spațiile din interior: vestiare, dușuri, toalete, plajă piscină, încăperi salvamari, tribună părinți, birouri, recepție, holuri și exterior, cu substanțe eficiente în combaterea virusurilor și a bacteriilor.

 
15 martie 2020
Au fost dezinfectate toate parcurile și locurile de joacă pentru copii. 
De asemenea, a fost realizată dezinfecția în toate stațiile de autobuz din municipiu. Continuăm în paralel cu procesul de dezinfectare în școli, grădinițe și creșe. Substanțele Desogen folosite sunt foarte eficiente în combaterea virușilor și bacteriilor.

 

 
12 martie 2020
Am început procesul de dezinfecție a unităților de învățământ din Turda!

Din prima clipă în care elevii nu au mai participat la cursuri am decis să începem să dezinfectăm unitățile de învățământ din oraș, cu substanțe Desogen în concentrație de la 0.25% până la 1%, acest dezinfectant fiind foarte eficient în combaterea virușilor și bacteriilor. Acțiunea a început la Grădinița Dr. Ioan Rațiu, continuând la Colegiul Tehnic, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, Școala Profesională Poiana și la Grădinița Sfânta Maria.  Se realizează dezinfecția în toate școlile, grădinițele și creșele din municipiu.

Vă asigurăm că facem toate demersurile necesare pentru a diminua riscurile de îmbolnăviri. Vă recomandăm din nou să tratați cu calm și cu responsabilitate această situație. Este foarte important să luăm măsuri concrete și să evităm panica.

X