Măsuri stricte de securitate la Eurovision! În atenția participanților!

Primăria Municipiului Turda aduce la cunoștința tuturor, faptul că pentru Semifinala Eurovision din Salina Turda s-au luat măsuri foarte stricte de securitate, pentru buna desfășurare a evenimentului.

Având în vedere că numărul participanților este limitat, pentru a se evita multiplicarea invitațiilor și pentru că acestea nu sunt transmisibile, s-a realizat o bază de date cu toate persoanele invitate, cu nume și prenume, pe baza căreia se va efectua accesul.

Vă informăm pe această cale că în cazul în care NU ați primit invitația pe cale oficială (ați primit-o de la un prieten, de la o cunoștință, ați cumpărat-o, sau alte mijloace) și nu figurați pe lista nominală realizată de organizatori, NU vi se va permite accesul la eveniment. Pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să evitați acest tip de comportament.

Accesul în incinta Salinei Turda se va face între orele 19.00 -20.30, în urma unui control de securitate. Se interzice accesul persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului, cât și accesul cu băuturi de orice fel și alimente.

De asemenea, să nu aveți la dumneavoastră genți mari. Se recomandă depozitarea obiectelor personale într-o geantă mică.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Biroul de Presă.

X