Centrul wellness și SPA Turda

Centrul Wellness & SPA Potaissa Turda este specializat in terapii saline și este situat in centrul Municipiului Turda, în incinta Hotelului Potaissa. Aici puteti sa beneficiati de servicii de calitate in domeniul terapiei (bai sarate, pat de sare, impachetari cu namol, sauna umeda si uscata, salina) si de servicii de relaxare si remodelare corporala (jacuzzi si numeroase tipuri de masaj).

Cu un personal specializat, centrul oferă servicii de recuperare in cadrul programelor kinetice, programe personalizate si adaptate gradului afectiunii fiecaruia. Daca doriti sa beneficiati de efectele benefice ale sarii fara a va deplasa in alta localitate, centrul va pune la dispozitie si servicii de haloterapie (salinoterapie), un procedeu extrem de simplu, ce nu implica sub nici o forma administrarea de medicamente sau suplimente alimentare, imobilizari la pat sau regimuri alimentare. Insa, pe cat de simplu este procedeul, pe atat de complex este mecanismul de actiune asupra organismului. Studiile de specialitate arata ca procentul de vindecare si ameliorare, inregistrate in urma curelor de haloterapie, este de 87% din cazurile tratate!

Asadar va asteptam alaturi de familia dvs., mici si mari, pentru a profita de efectele benefice ale haloterapiei.

Produsele folosite in centrul spa sunt produse profesionale, cu renume in lumea spa-ului, iar personalul este specializat, format din kinetoterapeuti si maseuri, dornici pentru a va implini cerintele si de a face ca timpul petrecut in cadrul centrului Wellness & SPA TURDA sa fie placut si benefic. 


  • potaissa spa 1 (47 kB)
  • potaissa spa 12 (145 kB)
  • potaissa spa 13 (128 kB)
  • potaissa spa 14 (155 kB)
  • potaissa spa 15 (281 kB)
Actualizat la data de: 25/11/2014

Cautare
Contact

Primăria Municipiului Turda


P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 28,
Mun. Turda, Județul Cluj, România
Telefon: 0264313160
Fax: 0264317081
E-mail: primaria@primariaturda.ro
Web: www.primariaturda.ro


 

 
Copyright © 2006- Municipiul Turda Harta site Powered by SOBIS Portal.