Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda

Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda este o unitate școlară amplasată în Municipiul Turda, str.Tineretului, nr.6, jud.Cluj.

În anul 1994 liceul se extinde prin înființarea profilului sportiv cu denumirea „Clubul Școlar Sportiv” cu următoarele ramuri: atletism, fotbal, handbal și volei.


În anul 2004 se înființează filiera liceu teoretic, profil real, matematică-informatică intensiv.

În anul 2007 este o unitate de învăţământ modernă, cu profil teoretic, cu specializările: socio-umane, științele naturii și vocațional sport, dotată cu: săli de clasă moderne, o bibliotecă cu 20.500 volume, 2 laboratoare de chimie dotate cu aparatură la nivelul celor universitare, un laborator de fizică cu o bază didactică adecvată tuturor programelor școlare, un cabinet de informatică dotat cu o rețea de 26 de calculatoare de ultima generație, un laborator de biologie cu dotări moderne adecvate programei școlare, o puternică bază sportivă, sală de sport, terenuri de volei și fotbal.

În cadrul liceului funcţionează un colectiv de cadre didactice calificat, care a reușit să realizeze performanțe în învățământul liceal, prin participări cu elevii la faze finale naționale, județene și locale ale concursurilor școlare la: matematică, limba și literatura română, științele naturii, fizică, chimie, biologie, geografie, socio-umane, proiecte pe diverse teme, concursuri pe meserii, tehnologie chimică, comunicări științifice.

Conducerea și administrarea liceului se realizează prin o colaborare și consultare permanentă a Comitetului de părinți, a Consiliului Elevilor și a Primăriei Municipiului Turda, pentru a fi într-un acord permanent cu interesele elevilor care urmează cursurile liceului nostru.

Contact:

Adresă: Turda, str. Tineretului nr.6, 401040 Turda

Telefon: 0264.323.948

Email: ltrebreanuturda@yahoo.com

Vezi aici o prezentare PowerPoint a Liceului Teoretic Liviu Rebreanu Turda!


Actualizat la data de: 20/05/2015

Cautare
Contact

Primăria Municipiului Turda


P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 28,
Mun. Turda, Județul Cluj, România
Telefon: 0264313160
Fax: 0264317081
E-mail: primaria@primariaturda.ro
Web: www.primariaturda.ro


 

 
Copyright © 2006- Municipiul Turda Harta site Powered by SOBIS Portal.