Comunicat: Ajutați-ne să aducem bucurie pe chipul vârstnicilor și copiilor nevoiași!

Publicat de: PR Turda

Comunicat de presă

 

Paştele este o sărbătoare a sufletului şi întreaga perioadă a Sărbătorilor Pascale are rolul de a ne pregăti să primim cu sufletul curat Lumina Învierii Domnului. De obicei, în această perioadă oamenii cu sufletul mare fac tot posibilul să aducă fericire şi speranţă în inimile celor nevoiaşi, în special ale vârstnicilor și copiilor defavorizați.

Cu bucurie, vă aducem la cunoştinţă faptul că am lansat public o nouă iniţiativă a Primăriei Municipiului Turda, prin care adresăm o invitaţie tuturor agenților economici, instituţiilor de învăţâmânt și tuturor cetățenilor să participe la această campanie de donații (jucarii si alimente care nu necesita conditii speciale de depozitare).

Deoarece în această perioadă a sărbătorilor Pascale am dorit ca iepuraşul să le facă o surpriză copiilor și vârstnicilor nevoiași, implicarea dumneavoastră va aduce multe zâmbete și momente de bucurie.

În vederea reușitei acestui proiect, vă rugăm să ne confirmați implicarea dumneavoastră până în data de 12.04.2017, la numărul de telefon 0751235553.

Darurile pe care le vom strânge vor fi duse la Centrul de Îngrijiri și Asistență pentru Vârstnici "Acoperământul Maicii Domnului" Turda, la Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii Turda și la alte 20 de familii defavorizate din municipiu. 
 

 Va multumim! 

Primăria Municipiului Turda

 

 


Actualizat la data de: 10/04/2017

Cautare
 
Copyright © 2006- Municipiul Turda Harta site Powered by SOBIS Portal.