Invitatie: Lansare proiect `Turda, oras incluziv`

logo-uri sus - INVITATIE

Municipiul Turda, în parteneriat cu Idel Innovation SRL și Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială (PROIS-NV), vă invită la lansarea proiectului „TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu”.

Conferința de deschidere a proiectului va avea loc pe data de 16.10.2017, începând cu orele 11:00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Turda, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 28. Cu această ocazie vor fi prezentate scopul și activitățile proiectului, între rezultate menționăm elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pentru zonele urbane marginalizate din Turda, care va include și o listă indicativă de intervenții. Aprobarea acestei strategii va permite atragerea de fonduri nerambursabile prin POR 2014-2020 și POCU de până la 7 mil. Euro pentru proiectele de investiții identificate ca prioritare în strategie.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 5, Obiectivul Specific 5.1.

Vă așteptăm!


Date de contact:

Primăria Municipiului Turda,

Serviciul Finanțări Externe și Relații Internaționale

Manager Proiect,

Bungărdean Codruța-Bianca

Asistent Manager, Nagyosi-Szabo Csilla

tel. 0264-317164


Actualizat la data de: 16/10/2017

Cautare
 
Copyright © 2006- Municipiul Turda Harta site Powered by SOBIS Portal.