Comunicate și anunțuri

Invitatie: Lansare proiect `Turda, oras incluziv`

Imagine stireMunicipiul Turda, în parteneriat cu Idel Innovation SRL și Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială (PROIS-NV), vă invită la lansarea proiectului „TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu”.

citeste mai multe

16.10.2017

Comunicat: Exercitiu pentru verificarea sirenelor de alarmare publica

Imagine stirePrimaria Municipiului Turda prin Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, informeaza populatia municipiului Turda că in prima zi de miercuri a fiecarei luni, in intervalul orar 10,00-11,00 se va organiza un exercitiu national pentru verificarea sirenelor de alarmare publica.

citeste mai multe

16.10.2017

Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda

Imagine stireAstăzi au fost aprobate în Consiliul Local toate documentațiile în vederea depunerii proiectului „Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda”, proiect cu finanțare europeană în valoare totală de 18.126.359,36 lei, echivalentul a 4.016.565,70 EURO!

citeste mai multe

13.10.2017

Anunț - Ajutor pentru încălzirea locuinței

Imagine stireÎncepand cu data de ­16.10.2017, locuitorii municipiului Turda vor putea depune documentele în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni și combustibili petrolieri conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr.70/2011 cu modificările și completările ulterioare și Hotărârii nr. 920/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.

citeste mai multe

06.10.2017

Anunț Concurs

Imagine stireServiciul Public Administrare Piețe și Obor organizează concurs în data de 30 octombrie, ora 11.00, pentru ocuparea funcției de șef serviciu, gradul II.

citeste mai multe

06.10.2017

Anunț Negociere Directă

Imagine stireInformaţii generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Teren în suprafaţă de 1.419 mp şi clădire- dependinţe în suprafaţă construită de 260 mp situat în intravilanul municipiului Turda, jud. Cluj, str. Dr. I. Raţiu, nr. 111.

citeste mai multe

05.10.2017

A fost lansat proiectul "Turda - Oraș Incluziv"!

Imagine stireObiectivul general al proiectului este dezvoltarea comunităților sărace și cu risc de excluziune socială, prin implicarea membrilor acestora, în cadrul unui larg parteneriat local, în dezbateri publice și în creionarea strategiei de dezvoltare a propriei comunități într-un mod inteligent, durabil și favorabil incluziunii sociale, în concordanță cu Strategia Europa 2020.

citeste mai multe

04.10.2017

Anunț consultare publică proiect normativ

Imagine stireAducem la cunostinta publicului faptul ca la nivelul municipiului Turda se afla in procedura de elaborare, proiectul de hotărâre normativ intitulat: „proiect de hotarare nr. 1127/21.09.2017privind aprobarea Procedurii cadru de încadrare a clădirilor şi terenurilor intravilane din municipiul Turda, în categoria celor neîngrijite, a criteriilor şi normelor metodologice de aplicare a acesteia, a Regulamentului de organizare şi funcţionare a Comisiei mixte de control”.

citeste mai multe

26.09.2017

Agro Fest Turda - Program Complet

Imagine stirePrimăria Municipiului Turda vă invită la AGRO Fest, un eveniment în premieră!!! Timp de două zile, în 30 septembrie și 1 octombrie, Parcul Central se va transforma într-un loc pitoresc cu peisaje de toamnă, cu multe produse tradiționale și agricole, numai bune de așezat în cămară!

citeste mai multe

22.09.2017

Comunicat: AEP caută candidați pentru Corpul Experților Electorali

Imagine stireAducem la cunoştinţa publicului faptul că Autoritatea Electorală Permanentă caută candidaţi care să facă parte din Corpul Experţilor Electorali

citeste mai multe

15.09.2017

ANUNȚ CONSTITUIRE ASOCIAȚIA GAL URBAN TURDA

Imagine stireU.A.T. MUNICIPIUL TURDA inițiază demersurile necesare pentru constituirea Asociației GAL Urban Turda, entitate care va oferi structura organizațională necesară pentru implementarea conceptului de Dezvoltarea Locală plasată sub Responsabilitatea Comunității (DLRC) la nivelul comunității din zonele marginalizate.

citeste mai multe

15.09.2017

Ofertă educațională 2017-2018 - Muzeul de Istorie Turda

Imagine stireMuzeul de Istorie Turda, cu o echipă de specialiști tânără și dinamică, la începutul noului an şcolar vine în întâmpinarea cadrelor didactice şi a părinţilor, oferind preşcolarilor şi elevilor din ciclul primar, gimnazial şi cel liceal oportunitatea de a dezvolta abilităţi şi cunoştinţe noi, într-o manieră atractivă şi non-formală.

citeste mai multe

13.09.2017

Anunț privind plata impozitelor și taxelor locale

Imagine stirePrimăria Municipiului Turda - Direcția Impozite și Taxe Locale - aduce la cunoștința contribuabililor, persoane fizice și personae juridice, că termenul de plată pentru impozitele și taxele locale (impozit pe clădiri, impozit pe teren, impozit asupra mijloacelor de transport, (publicitate) semestrul II (perioada 1 iulie – 31 decembrie) este 30 septembrie.

citeste mai multe

12.09.2017

Anunț: Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de vest a municipiului Turda

Imagine stireMUNICIPIUL TURDA, titular al proiectului ” Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de vest a municipiului Turda” anunță publicul interesat asupra luării de către APM Cluj a deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în municipiul Turda, str. Alexandru Ioan Cuza, str. Clujului, str. Simion Bărnuțiu, str. General Dragalina, str. Dr. Ioan Rațiu, jud. Cluj.

citeste mai multe

12.09.2017

Anunț: Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Turda

Imagine stireMUNICIPIUL TURDA, titular al proiectului ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Turda” anunță publicul interesat asupra luării de către APM Cluj a deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în municipiul Turda, str. 22 Decembrie 1989, jud. Cluj.

citeste mai multe

12.09.2017

Anunț: Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de est a municipiului Turda

Imagine stireMUNICIPIUL TURDA, titular al proiectului ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de est a municipiului Turda” anunță publicul interesat asupra luării de către APM Cluj a deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în municipiul Turda, Piața Romană, str. Ștefan cel Mare, Calea Victoriei, jud. Cluj.

citeste mai multe

12.09.2017

Anunț: Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Turda

Imagine stireMUNICIPIUL TURDA, titular al proiectului ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Turda”anunță publicul interesat asupra luării de către APM Cluj a deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în municipiul Turda, str. Libertății, Piața 1 Decembrie 1918, str. Andrei Șaguna, str. Gheorghe Lazăr, str. Axente Sever, str. Avram Iancu, str. Andrei Mureșanu, jud. Cluj.

citeste mai multe

12.09.2017

Anunț Public

Imagine stireMunicipiul Turda anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Turda, propus a fi realizat în municipiul Turda, str. Libertății, Piața 1 Decembrie 1918, str. Andrei Șaguna, str. Gheorghe Lazăr, str. Axente Sever, str. Avram Iancu, str. Andrei Mureșanu, jud. Cluj.

citeste mai multe

07.09.2017

Anunț Public

Imagine stireMunicipiul Turda anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de est a municipiului Turda, propus a fi realizat în municipiul Turda, Piața Romană, str. Ștefan cel Mare, Calea Victoriei, jud. Cluj.

citeste mai multe

07.09.2017

Anunț Public

Imagine stireMunicipiul Turda anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Turda, propus a fi realizat în municipiul Turda, str. 22 Decembrie 1989, jud. Cluj.

citeste mai multe

07.09.2017


Cautare
Contact

Primăria Municipiului Turda


P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 28,
Mun. Turda, Județul Cluj, România
Telefon: 0264313160
Fax: 0264317081
E-mail: primaria@primariaturda.ro
Web: www.primariaturda.ro


 

 
Copyright © 2006- Municipiul Turda Harta site Powered by SOBIS Portal.