Anunț: Concurs de proiecte de management pentru Teatrul Aureliu Manea Turda

Imagine stireMunicipiul Turda organizează, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008, privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, concurs de proiecte de management pentru Teatrul Aureliu Manea Turda.

citeste mai multe

21.03.2017

Comunicat: Primăria Municipiului Turda lansează concursul “Luna Curățeniei”, dedicat Asociațiilor de Proprietari!

Imagine stireTurda este un oraș care merită mai mult de la fiecare dintre noi. Astfel, în anul 2017, acest concurs urmărește includerea unor noi activități care să consolideze parteneriatul între echipa Primăriei și cea a Asociațiilor de Proprietari.

citeste mai multe

20.03.2017

Comunicat: Direcția Impozite și Taxe Locale

Imagine stireDragi cetățeni, vă informăm că au mai rămas doar 15 zile până când mai puteți beneficia de bonificația de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice, la plata integrală a impozitelor aferente anului 2017.

citeste mai multe

16.03.2017

Comunicat: Primăria Municipiului Turda a dat startul unui amplu program de investiții: asfaltarea a 237 de străzi și modernizarea a 5 instituții de învățământ!

Imagine stireConsiliul Local a aprobat astăzi 30 de proiecte mari de investiții, care vizează modernizarea a 5 instituții de învățământ, a podului peste Arieș și asfaltarea unui număr de 237 de străzi din municipiul Turda.

citeste mai multe

14.03.2017

Comunicat: Dorel Vișan și baritonul de la Opera de Stat din Viena Zoltan Nagy, în eveniment de excepție la Primăria Municipiului Turda!

Imagine stirePrimăria Municipiului Turda și Casa de Cultură Turda vă invită în 22 martie la conferința “Omul și taina lui”, susținută de Dorel Vișan. În cadrul acesteia va avea loc un extraordinar recital cu Zoltan Nagy, bariton la Opera de Stat din Viena.

citeste mai multe

13.03.2017

Comunicat: Spuneți-vă părerea despre traficul din oraș răspunzând la chestionarul dedicat: goo.gl/eQ8907

Imagine stirePrimăria Municipiului Turda lucrează la Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, o strategie de dezvoltare a mobilității cetățenilor și mărfurilor în municipiul Turda, fiind un instrument de planificare teritorială și de dezvoltare pe următorii ani, în domeniul transportului public, a infrastructurii rutiere, pietonale și pentru bicicliști.

citeste mai multe

08.03.2017

Anunț: Acțiuni de deratizare pe teritoriul Municipiului Turda

Imagine stireÎn luna martie 2017 se va organiza operațiunea de deratizare pentru combaterea rozătoarelor, pe domeniul public al municipiului Turda, pe o suprafață totală de 1.500.000 mp.

citeste mai multe

07.03.2017

Anunț: În atenția proprietarilor de terenuri din municipiul Turda!

Imagine stirePrimăria municipiului Turda anunţă toţi cetăţenii că arderea deşeurilor vegetale, a gunoaielor, deşeurilor şi a altor materiale combustibile, în curţi şi vecinătăţi, trebuie făcută numai cu respectarea unor măsuri minime de apărare împotriva incendiilor.

citeste mai multe

06.03.2017

Anunț: Invitație de participare la procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică pentru Servicii de publicitate în mass-media

Imagine stireMunicipiul Turda invită ofertanții al căror obiect de activitate corespunde cerințelor, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de achiziție publică pentru: Servicii de publicitate în mass-media.

citeste mai multe

06.03.2017

Anunț: Proiectul bugetului local pe anul 2017 se află în procedură de elaborare

Imagine stirePrin prezenta aducem la cunostinta publicului, in temeiul art. 39, alin. 3 din Legea 273/2006 privind finanţele publice locale, faptul ca la nivelul municipiului Turda se afla in procedura de elaborare, actul normativ intitulat „Proiectul bugetului local pe anul 2017”.

citeste mai multe

06.03.2017

Cautare
Mesajul primarului
Reclame

 Reclama website cu QR Code

 
Copyright © 2006- Municipiul Turda Harta site Powered by SOBIS Portal.