A fost sistat accesul la locurile de joacă, locațiile pentru gimnastică medicală, foișoare sau alte tipuri de locuri de relaxare din oraș.

Primăria Turda suplimentează măsurile luate în vederea limitării răspândirii coronavirusului în orașul nostru, în contextul pandemiei cu COVID-19.
Ca măsură de prevenție, în vederea respectării recomandărilor și avertizărilor emise pe plan național, începând din dimineața zilei de astăzi, ora 7.00, am sistat accesul la locurile de joacă, locațiile pentru gimnastică medicală, foișoare sau alte tipuri de locuri de relaxare din localitate. Această acțiune face parte dintr-un amplu set de măsuri stabilite odată cu inițierea primelor acțiuni destinate limitării raspândirii virusului.

Pe această cale facem din nou apel la calm și responsabilitate, astfel încât să putem depăși împreună această situație, cu bine. Rugăm din nou persoanele vârstnice să rămână la domiciliu. Poliția Locală va face controale și vor fi amendați toți cei care stau în grupuri și nu respectă măsurile impuse.

X